Over Natuurlijk Kreatief

Natuurlijk Kreatief van Corinne Willemsen, is een gezellig cursusatelier in Twello, waar mensen de meest mooie, artistieke, grappige en vooral creatieve decoraties maken. Met de beste materialen én met vakkundige begeleiding van Corinne Willemsen. Het hele jaar rond zijn er mogelijkheden om creatief met bloemen en vele bijmaterialen bezig te zijn. Voor iedereen die graag mooie werkstukken wil maken en niet bang is voor vieze handen!

Van Beemte/Broekland naar Twello
De start van mijn atelier begon in december 1998 in Beemte Broekland. Ik verhuisde in 2005 naar Twello, waar nu nog steeds cursisten van het eerste uur komen en waar ook steeds meer cursisten een eerste stap over de drempel zetten. Allemaal krijgen ze het leuke en trotse gevoel van zelf mooie dingen maken. Gezelligheid en een ontspannen sfeer staan hoog in het vaandel, elke workshop of cursus begint dan ook met koffie, thee en iets lekkers.

Gegarandeerd met iets moois naar huis
De nadruk ligt op plezier en ontspanning door inspanning; je bent even helemaal bezig met het maken van een werkstuk. Het gaat niet vanzelf, maar mijn ervaring is dat met goede uitleg en met mooie materialen en met de nodige hulp iedereen gegarandeerd met iets moois naar huis gaat.

Kennis van materialen
Vast onderdeel van elke workshop of cursusonderdeel is informatie voor de liefhebber: een beetje kennis over de gebruikte bloemen en de gebruikte technieken. Elke keer vertel ik hoe de bloemen heten en hoe ze het beste verwerkt kunnen worden. Leuk en handig om te weten!

Altijd volledig verzorgd
Het is niet nodig om zelf te gaan winkelen of in de tuin te snoeien, in het atelier van Natuurlijk Kreatief is alles aanwezig wat je nodig hebt: materialen, ondergronden en hulpmaterialen en gereedschap. Je mag natuurlijk je eigen gereedschap meenemen als dat de voorkeur heeft.

Wil je een keer in mijn atelier komen kijken?
Maak dan een afspraak of kom naar de kijkdagen, die ik drie keer per jaar organiseer.

Over Corinne Willemsen